Helgusgruppen

Helgusgruppen är en av Västsveriges större revisionsbyråer. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning samt finansiell och affärsjuridisk rådgivning. Vi har funnits i Borås sedan 1946 och har vårt kontor på Sandgärdsgatan, mitt i staden. Från och med hösten 2016 har vi även ett kontor i Bollebygd.

Företaget har 30 anställda och ägs av CFO Group.

Vår storlek och långa erfarenhet medför att vi kan erbjuda en helhetslösning med specialistkompetens inom redovisning, revision samt finansiell och affärsjuridisk rådgivning – det vill säga inom samtliga områden där vi är verksamma.

Via vår ägare CFO Group har vi dessutom tillgång till experter inom bland annat moms- och arbetsrättsfrågor liksom den samlade kompetens som finns i det stadigt växande nätverk som utgörs av CFO Groups övriga revisionsbyråer.

Lagom stora

Vi brukar ofta säga att vi är en lagom stor revisionsbyrå. Lagom som i perfekt. Vi är tillräckligt stora för att kunna erbjuda all kompetens som du behöver, men samtidigt tillräckligt små för att kunna vara genuint personliga i vår relation med dig.

Vår storlek ger dig även trygghet. Skulle exempelvis din kontaktperson på Helgusgruppen bli sjuk, finns det flera personer med rätt kompetens som snabbt kan hoppa in och ge dig rätt stöd. På vår ”perfekt lagom stora” byrå har vi ett gott arbetsklimat och hjälper varandra, eftersom alla kunder är lika viktiga. Du är viktig för oss.

Revision med ett leende

Revision och redovisning är alltid viktigt och även om vi tycker att det är det roligaste som finns förstår vi om våra kunder inte alltid delar den uppfattningen. På Helgusgruppen försöker vi att göra det lite lättsammare. Ett mål vi har är att du alltid ska gå härifrån med ett leende på läpparna.